kamera lenjivci uzivo
in

Nema gužve?!?Nema gužve?!? Obožavam je!Obožavam je! Ljut zbog gužveLjut zbog gužve

Lenjivnci u Kostariki

Lenjivnci u Kostariki

Ušuškajte se i opustite se uz bebe lenjivce na Toucan Rescue Ranču u Kostariki! Gledajte kako dremaju, ušuškavaju se u svojim kofama, kreću na avanturistički uspon, pa čak i kako ih čuvari hrane! 

Toucan Rescue Ranch je uvek bio izuzetno pažljiv i pedantan u vezi sa životinjama koje najavljujemo svetu. To je zato što su životinje koje vidite u našem centru sve slučajevi spasavanja – obično dolaze iz ozbiljnih situacija kao što su saobraćajne nesreće, strujni udar sa dalekovoda, ilegalna trgovina kućnim ljubimcima (koji pate od neuhranjenosti, zlostavljanja i tako dalje) i drugih ozbiljnih problema kao što je krčenje šuma. Imajući sve ovo na umu, svi moraju shvatiti da se svaka životinja o kojoj se brinemo oporavlja od navedenih incidenata.

Kada gledate Sloth Preschool, gledate životinje koje su u vrtiću. To znači da su svi lenjivci podvrgnuti nekom obliku lečenja i da su pod 24/7 brigom. Mnoga siročad o kojima brinemo možda imaju probleme sa plućima, nerazvijene organe, a lista je iscrpna. Svi slučajevi zahtevaju veterinara i veoma detaljan plan lečenja na osnovu njihovog stanja.

Na ovoj kameri dobijate ekskluzivan pogled iza scene na životinje koje su ponekad na intenzivnoj nezi. Dakle, nažalost, zbog toga, zajedno, možemo doživeti smrt životinje – čak i kad se čini sve što je u našoj apsolutnoj moći da ih spasimo… ponekad priroda ima drugi plan.

Šta mislite o ovoj kameri?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *