Кто мы

Adresa naše veb stranice je: https://uzivokamere.com.

Комментарии

Predloženi tekst: Kada posetioci ostavljaju komentare na veb lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz korisničkih agenata pregledača kako bismo lakše otkrili neželjenu poštu.

Anonimni niz kreiran od vaše adrese e -pošte (koji se naziva i heš) može biti dostavljen Gravatar servisu da vidi da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

СМИ

Predloženi tekst: Ako slike postavljate na veb lokaciju, izbegavajte otpremanje slika sa ugrađenim podacima o lokaciji (EKSIF GPS). Posetioci veb lokacije mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji sa slika na veb lokaciji.

Печенье

Predloženi tekst: Ako ostavite komentar na našoj veb stranici, možete se uključiti u čuvanje vašeg imena, adrese e-pošte i veb lokacije u kolačićima. Ovo je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovo da unosite svoje podatke kada ostavite još jedan komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Ako posetite našu stranicu za prijavljivanje, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića za čuvanje vaših podataka za prijavljivanje i izbora prikaza na ekranu. Kolačići za prijavljivanje traju dva dana, a kolačići opcija ekrana traju godinu dana. Ako izaberete „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavljivanje će biti uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno ukazuje na ID posta članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Встроенный контент с других веб-сайтов

Članci na ovoj veb lokaciji mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. Video zapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugu veb lokaciju.

Ove veb lokacije mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje trećih strana i pratiti vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na tu veb lokaciju.

С кем мы делимся вашими данными

Ako zatražite poništavanje lozinke, vaša IP adresa će biti uključena u e -poruku za ponovno postavljanje.

Как долго мы храним ваши данные

ko ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se na neodređeno vreme. To je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti sve dodatne komentare umesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na našoj veb stranici (ako ih ima), takođe skladištimo lične podatke koje pružaju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu videti, urediti ili izbrisati svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Administratori veb stranica takođe mogu videti i urediti te informacije.

Какие права у вас есть на ваши данные

Ako imate nalog na ovoj veb lokaciji ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da primite izvezenu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dali. Takođe možete zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje nikakve podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Куда мы отправляем ваши данные

Komentari posetilaca mogu se proveriti putem automatizovane usluge otkrivanja neželjene pošte.