skijalista kamere Zelden Austrija
in

Skijalište Zelden Austrija

Skijalište Zelden Austrija

Jedna od najcenjenijih skijaških destinacija Evrope. Zahvaljujući ranom početku sezone, već godinama prve trke svetskog kupa se održavaju ovde. Skijanje u Zeldenu je moguće tokom većeg dela godine na glečerima Tiefenbach i Rettenbach. Ovo je mesto za vas ako tražite vrhunske staze, noćni život, Après Ski. Najduža staza u Zeldenu ima čak 14 kilometara.   Ako dolazite van granica Austrije pogledajte kamere na graničnim prelazima i kamere na naplatnim rampama iz pravaca sa kojih dolazite u Zelden.

Web kamere Sölden – Seekogl

Web kamere Sölden – Gaislachkogll

Web kamere Sölden – Giggijoch

Web kamere Sölden – Schwarze Schneid Mittelstation

Web kamere Längenfeld – Therme Längenfeld

Ovo je mesto za vas ako tražite vrhunske staze, noćni život, Après Ski. Najduža staza u Zeldenu ima čak 14 kilometara. Ukupno 146 km staza opslužuje 34 ski lifta, koji omogućavaju protok od 69000 skijaša na sat. Čak je i Džejms Bonda jedna od njegovih tajnih misija dovela ovde 2015. godine (fim Spectre) i time dodatno doprinela prestižu ovog mesta.

Aqua Dome

Topla termalna voda tokom hladnog zimskog dana. Najveći i najboljni wellness centar u Austriji, nalazi se u mestu Längenfeld, 13 km od Zeldena. Tri velika bazena na stubovima, sa vodom koja dolazi iz planinskih dubina. Spektakularan pogled na alpske pejzaže. Odmor za dušu i telo, u savršenoj harmoniji sa moćnim, snežnim vrhovima.

Lokacija