skijalista kamere kopaonik
in

Obožavam je!Obožavam je! Nema gužve?!?Nema gužve?!? Bez vezeBez veze

Kopaonik kamere

Kopaonik kamere su veoma tražene kako u Srbiji tako i van njenih granica, zato ovde možete videti uživo kamere sa Kopaonika. Pogledajte da li ima snega na Kopaoniku, kakve su ski staze ili kakvo je trenutno stanje na Kopaniku. Možete proveriti uživo trenutno stanje na Kopaoniku i šta možete da očekujete kada dođete na odredište na planini.

Ako dolazite van granica Srbije pogledajte kamere na graničnim prelazima i kamere na naplatnim rampama iz pravaca sa kojih dolazite na Kopaonik.

Kopaonik kamere uživo

Crna Duboka staza


Kamera Karaman Greben izlaz


Jat apartmani Kopaonik web kamere


Hotel Junior Kopaonik kamere

Hotel Junior na Kopaoniku se nalazi na 1079 m nadmorske visine.


Bife Skituljko Kopaonik


Srebrnac kamera


Gala sport kamera


Konaci Kopaonik kamera

Pančićev vrh kameraKamera Malo jezero


Kamera Pančić Ekspres

Kamera Krčmar

Kamere sa ostalih skijališta u Srbiji

Možda Vas zanima uživo stanje na drugim skijalištima u Srbiji, pogledajte Zlatibor uživo ili Divčibare kamere.

Informacije o ski centru Kopaonik

Kopaonik je najveći ski centar u Srbiji i jedan od lepših u ovom delu Evrope. Ski centar Kopaonik poseduje neverovatan prirodni potencijal obzirom da ima oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine.

Ski centra Kopaonik ima čak 22 uređene staze dužine 68 kilometara koje pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša u zavisnosti od njihovog znanja. Sve ski staze su povezane sistemom žičara i ski liftova sa kapacitetom od 30.000 skijaša na sat.

Najviši vrh Kopaonika je Pančićev vrh sa nadmorskom visinom od 2017 metara.

Ski staze na Kopaoniku

15 Plavih ski staza
10 Crvenih ski staza
7 Crnih ski staza

Pogledajte mapu svih staza na Kopaoniku – mapa staza Kopaonik

Pogledajte cenu za Ski Pass – ovde

Omiljena žičara Sunčana dolina

Žičara Sunčana dolina (četvorosed) opslužuje 4 lake i široke staze sa oznakma 1, 1a, 1b i 1c. Početna stanica žičare je udaljena jedan kilometar od Vikend naselje. Žičara prolazi kroz šumoviti deo uz staze preko puta sve do vrha Suvo Rudište. Do staza se stiže na tri načina: 1. od hotela Putnik, sa vrha staze Malo jezero i izlaskom sa četvoroseda Krst.

Omiljena je jer su ski staze orijentisane ka zapadu i često su u suncu, pa ukoliko je lep dan i bez vetra, u kafiću odmah iznad izlazne stanice, možete odmarati uz predivan pogled na niže delove Srbije.

Info o žičari Sunčana dolina – link

Vikend naselje Kopaonik

Vikend naselje Kopaonik zanima mnoge posetioce zato smo mu posvetili pažnju. Ono se nalazi na 1500 metara namorske visine na magistralnom putu ka Raškoj. Kao što i sam naziv kaže ovo naselje se sastoji od privatnih kuća i vikendica koje se tokom zime rentiraju. Popularnost vikend naselja Kopaoni je uticala da se u njemu otvori nekoliko hotela i apartmana. Udaljenost od centra Kopanika je od 3 do 6 kilometara pa pruža mir za sve one koji hoće da odmore od buke i da uživaju u predivnoj prirodi.

Info o vikend naselju Kopaonik – link

Šta mislite o ovoj kameri?